FAQ

FAQ

Poți folosi formularul de contact de pe homepage. Echipa MotoAdvisor te va contacta în scurt timp pentru a stabili toate detaliile. 

In urma alegerii unui pachet, vei primi o factura proformă din partea MotoAdvisor. În urma achitării, vom realiza programarea. 

În funcție de restricțiile Covid și de localitatea în care te afli, putem seta o întâlnire fizică sau online. Discuția durează atât cât să ne dăm seama de variante. În funcție de rezultatul acestei discuții, reprezentantul MotoAdvisor va reveni la tine cu trei oferte. 

Nu e nicio problemă. Trebuie doar să plătești diferența. De exemplu, dacă ai optat pentru pachetul standard și, ulterior, vrei pachetul advanced (teste comparative), plata suplimentară va fi de 200 de euro. 

Un test-ride durează aproximativ două ore și este realizat în oraș, pe autostradă și pe drumurile naționale din jurul Bucureștiului. 

Din păcate, toate pachetele de test-ride se realizează în București și în jurul Bucureștiului. Dacă ești din alt oraș și nu te poți deplasa în București, poți alege doar pachetul standard. 

Revizia va avea loc la service-ul MotoMania și va consta în schimbul de ulei și filtru de ulei. Uleiul folosit este asigurat de Motul – lider în lubrifianți.